Reaguji na tvůj článek. Ležely jsme spolu chvilku na pokoji. Mám dcerku Julinku a ty Davídka.Já pak šla na nadstandart a pak už jsme se neviděli. Julinka se narodila 8.9.Taky jsem byla spokojená,idyž jak jsem rodila já bylo přeplněno a trochu zmatek,ale celkem to šlo.Je to tam takový rodinný,to v PLzni asi nezažiješ.Já šla s Juli domů v pátek 14.9.byla jsem po císařském řezu,jestli si pamatuješ,tak to trvá dýl.Měj se hezky a pozdravuj maličkého Davídka,at pěkně roste a dělá vám jen radost!!! Martina Rothová
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.