Ahoj, zaujaly mne tvoje odpovědi. Určitě s tebou souhlasím. HA je opravdu velice jednoduchá a dá se říct, že na své uživatelky mnoho nároků neklade. Sama jsem ji užívala několik let - teď můžu říct bohužel. Tělo se velice těžko vzpamatovává a mě trvalo docela dlouhou dobu něž se mi dal MS cyklus jakž takž do pořádku. Symptotermální metoda se může zdát zpočátku složitá, ale je to opravdu věc zkušenosti a pozdější určité "rutiny". Navíc je ekologická a také ekonomická v porovnání s HA. Tebe jsem chtěla Andreo poprosit, jestli by bylo možné poslat mi kontakt na tvou gynekoložku (pokud je z Prahy). Díky S.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.