Ahoj Lenďo,náš problém je celkem "banální" :-)) =špatný spermiogram.Můj partner má jen 4% pohyblivých spermií.Prapůvodně byl u mě problém se štítnou žlázou,ale ten se vyřešil během 2 měsíců.Pak následoval spermiogram a bylo jasno...začátkem října bych měla začít stimulovat a pak IVF-ICSI.Ironií osudu je,že mám z manželství syna.Partner má sice dceru,ale ta jak jsme zjistili není jeho.Nejvíc se bojím toho,že to jednou praskne(hlavně u jeho rodičů) a bude z toho jen kupa rozčarování...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.