Hanko,
rodila jsem v CAPu na Bulovce v rijnu 2003. Porod byl z meho pohledu pekny, i prestoze na konci ukonceny davkou Oxytocinu a nastrihem. Ani jedno jsem si neplanovala a neprala, ale verim v profesionalitu lekare i porodni asistentky, kteri se ke mne i jinak chovali velmi hezky.
Na sestinedeli jsem byla na standardnim pokoji a byla jsem opet velmi spokojena. Za skutecne skvely povazuju pristup sestricek ze zenskeho (individualni pece pri divocejsim nastupu laktace atd.) a doktoru, mimo jine i dale prispivajiciho MUDr. Zahumenskeho (napr. mi spolu s radou a lecbou podal vizitku na sebe, nebo kdyz jsem nebyla v dobe vecerni vizity na pokoji, poslal za mnou sestricku zeptat se jestli neco nepotrebuju.
Potkala jsem jednu sestricku na detskem, ktera nebyla prilis ochotna, ale krome nejakeho komentare (ktery si podle mne mohla odpustit) mi dala vse co jsem potrebovala. Konec koncu ja taky nejsem na kazdeho neustale mila :)).
Zadny rozdil v peci o mne a "neCapovou" spolubydlici jsem nezaznamenala.
Jestli bych mela nejake vyhrady, tak by se tykaly vybaveni pokoju a jidelny a organizace dne. Nic z toho mi ovsem neprislo zasadni...
Planujeme vice deti a pokud to bude mozne, rada se na Bulovku a specielne do CAPu vratim.
Preju Ti pohodovy porod, zdrave krasne miminko a hodne sil na jeho vychovu :)
Jana
Předchozí