Přidat odpověď
Jitulko, ráda bych ti pomohla, ale nějak nevím jak. Zrovna velká kuchařinka se zeleninou ze mě není.
Andrejce zatím vařím takový ty mimi blafy. A pro nás ostatní je to spíš syrová zelenina (nakrájená či v salátu). Max. dělám cuketovou polívku či nádivku nebo brokolicovou polívku. Ale Barču k tomu napouštím.
Barča už je druhým rokem ve školce. Letos začala chodit na dětský aerobic a přihlásila jsem jí ve školce na angličtinu.
Akorát teď řešíme problém, že jim dali letos do třídy nového chlapečka - cikána. Chlapeček se neumí chovat, je agresivní, děti jsou od něj samá modřina (hlavně kluci). Barča zatím s ním do konfliktu snad nepřišla. I když mi říkala, že jí včera dával pusinky :-((( . Dneska mi jedna maminka říkala, že je dával i jejich holčičce a ta když ho odtáhla tak jí dal facku. Jsem akorát naštvaná a bezradná. Už se to teda řeší i u ředitelky. Dříve byl ve třídě klid a žádné konflikty. Maminka chlapečka se ohání rasismem (no nevím nevím - spíš bych řekla, že je to rasismus obrácený - vůči našim dětem). Jo a taky si maminka odnáší ze školky všechny věci co tam má na sebe, prý aby se mu to neztratilo :-)))
Jani, já si to teď s Andrejkou doma také užívám. Je to moje takový mazlící sluníčko. Barča se taky mazlí, ale už to neni takové to mimi poňuchňání. Hlavně si uvědomuji, že tohle zažívám naposledy. Tak si to vychutnávám. Nějak mě ty mateřské pudy zasáhly. Ale 2.dítka stačí.
Sev, oni ty chlapi obvykle hubnou rychleji. Náš taťka zhubnul od začátku roku 35kg. Já už jsem sice po porodu také na své váze. Ale kolem břicha mám hroznou pneumatiku, kterou musím zpevnit. Snažím se doma cvičit a jíst zdravě. Hlavně ne sladký (no někdy je to utrpení). Zrovna teď mám strašnou chuť na Geišu, ale nedám si. Stačí, že jsem o víkendu zhřešila s čokoládovým cheescakem.
Holky jak to máte s mluvením u dětí? Barča teda umí už R a Ř. Ale od učitelky máme doporučeno trénovat CH, C, Z - tak mám doma okopírovaný nějaká cvičení. Ono teda ze třídy je bez problémů málo dětí.
Předchozí