Pro všechny maminky, které si šijí vlastní šátky, protože se jim stejně jako mně nedaří sehnat přebytečné dva tři tisíce na originální vatanai šátek. Nejlepší stránky jsem našla na www.kangarookorner.com/ odkaz v levém sloupci How to wear your sling (pro neanglicky mluvící Jak nosit šátek) Šátků je mnoho typů, v Čechách jsem nejčastěji viděla typ, který vyrábí firma Didymos - tedy stejný typ jako nabízí Vatanai - a na této stránce pod odkazem Didymos/Girasol najdete několik úvazů s návodem a hlavně fotkami, které jsou i bez textu srozumitelné. Takže např. úvaz kolébku najdete na http://www.kangarookorner.com/k_how_didymos_cradle.shtml
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.