Milá Hanko!!!!!!!!!!!!!!
V září 2001 jsem rodila na Bulovce, porod byl dlouhý, skončil CS, operoval mne pan doktor Dvořák, byl málomluvný, ale profesionální, vysvětlil, co bylo třeba, velmi bych chtěla poděkovat celému personálu na oper.sále. Problém nastal na JIPce,zde je velmi znát nedostatek financí, ale největší potíž nastala na normálním pokoji.Kojení se zde opravdu nikdo nevěnuje, dostaly jsme na pokoj leták , který vydala Liga kojení.Každá dětská sestra, na kterou jsem se obrátila, s tím, že mám mléka velmi málo (malá nepřibírala, nakojila jsem max.desítku) mi poradila něco jiného, tak jsem to ve víře, že mi konečně pomůže, udělala.Velká chyba. Měla jsem se řídit radami jedné sestry. Po pár dnech mi prozradily, že po CS může kojení nastoupit až 10. den.Měla jsem velké deprese, že nekojím, literatury jsem před porodem četla dost, ale život je jiný. Nikdy jsem se plne nerozkojila, ale tu trošku jsem odsávala do Lucinčiným 4 měsíců.
Tak si to dobře rozmysli, protože prostě hormony po porodu udělají své. Budu Ti držet palce.Vím, že zdraví Tvé a miminka je úplně to nejdůležitější a že v případě, že je mléka málo, jsou kvalitní umělé výživy na dosah ruky, ale já osobně jsem to brala jako velkou osobní prohru. Doma se to hodně zlepšilo.Ale líto je mi to dodnes.Lucinka je uplně v pohodě.
Přeji Tobě a všem nastávajícím maminkám porod s dobrým koncem.
Ahoj Jitka
Předchozí