Tímto chci moc poděkovat paní doktorce Přikrylové,která mě rodila a porodním asistentkám za ochotu a profesionální přístup.Mám na porod krásný vzpomínky na celý život a budu na něho ráda vzpomínat,i přes ty bolesti,prostě k tomu patří.Nakonec jsem rodila s epidurálem,protože porod postupoval pomalu,poprosila jsem o něho a do hodiny byla naše prvorozená dcera Terezka na světě.Líbil se mi přístup paní doktorky,umí maminky podporovat,sama nabídne sáhnout si na vlásky,když jde hlavička ven,přestřižení pupeční snůry,dát miminko na bříško.Kdyby byl takový přístup i na oddělení šestinedělí.Chápu,že mají toho sestry hodně,ale my za to přece nemůžeme.My maminky prvorodičky by jsme uvítali milejší přístup.Najdou se i milé sestry,ale bohužel jich je mín.Sama jsem se už těšila domů,už jsem neměla ani chut k jídlu a 4.den po porodu jsme obě maminky na pokoji plakaly.Naštěstí nás druhý den pustili domů.To je škoda,že to šestinedělí není tak perfektní jako personál na porodním sále.Byla by tu bezkonkurenční porodnice v kraji.I tak nelituji,že jsem si vybrala karlovarskou porodnici a příště bych volila stejně.Jsou tu perfektní a profesionální doktoři a porodní asistentky na porodním sále.Ještě jednou díky a hodně úspěchu v životě.Eva
Předchozí