O mikrovlnných troubách se již mnohé napsalo, ale přesto si neodpustím zmínit studii, která zřetelně prokázala jejich škodlivost.Výzkumu se zúčastnili dobrovolníci ve věku od 20 do 64 let.U osob, které konzumovaly potraviny ohřívané v mikrovlnce, se snížil hemoglobin.Také hodnoty červených krvinek klesly na dolní hranici.Zvýšení leukocytů signalizovalo poškození buněk.Průkazně existoval i přímý vztah mezi množstvím mikrovlnné energie v jídle a počtem bakterií v krvi osob.Podrobný a celý článek najdete na www.andele-svetla.cz - MENU – novinový článek č.699.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.