Dobrý den Katko,celkem mne zaskočil váš článek o porodní asisitentce Dorazilové.Mě ji doporučila sestra od mé gynekoložky v Malenovicích,se kterou ordinace nejvíce spolupracuje.Tak jsem si ji vybrala.Termín porodu mám 22.10.Chtěla jsem se vás ještě zeptat,slyšela jsem, že ve zlínské porodnici mají momentálně dost rodiček,jestli náhodou nevíte,zda je nutné si předběžně zamluvit nadstandartní pokoj na oddělení šestinedělí,nebo až po příjezdu do porodnice,dle stavu rodiček.Děkuji za odpověď.Petra
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.