Přeju hezký den...
Není mi dost jasné, čím Vás můj příspěvek zaskočil. Mně paní Dorazilovou také "doporučila" gynekoložka v Malenovicích. A sestřička se mě pak při každé návštěvě ptala, jestli k ní chodím. Jakoby měly mezi sebou uzavřenou nějakou smlouvu, že si budou navzájem "dohazovat" klientky. No nic, tohle jsou pouhé spekulace a do těch nechci více zabředat.
Zpět k paní Dorazilové - připravte se na to, že její rady porady typu maminky, vezměte si k porodu své oblíbené cd s hudbou, esenciální oleje, apod. Vám porod ani neurychlí ani neusnadní. Také její doporučení rezolutně odmítat nástřih hráze či podání oxytocinu a další, nejsou u porodu vždy to "pravé ořechové". Lékaři velmi dobře vědí, co dělají a co je pro maminky i miminka v danou chvíli nejlepší. Těch pár stehů se dá přežít a je to mnohem lepší než mít - jak to říct slušně - natrhnutou ... Jistě mi všechny rozumíte, co tím chci říct.
A na závěr - připravte se také na to, že pokud si výše jmenovanou vyberete, aby Vás po porodu navštěvovala doma, bude Vám dávat najevo, jak nesouhlasí s tím, že nepoužíváte od ní doporučené plenky a vlhčené ubrousky Huggies a jak je možné, že nekojíte s pomocí kojícího polštáře (vždyť ona Vám v průběhu kurzu nesčetněkrát nabízela, že Vám ho objedná :-) a miminko nemáte v poloze "fotbalisty", atd, atd... A také počítejte s tím, že nikdy nepřijde včas, ale vždyť ona má v evidenci přes 6.000 klientek, tak to přece musíte pochopit, že nemůže přijít, kdy má (tohle od ní také uslyšíte nejméně 100x).
Nechci, aby tohle všechno vyznělo jako házení špíny na jistou osobu, která na mne zkrátka nepůsobí dobře. Jde mi o to, že vykonává nádherné poslání a přijde mi, že ne vždy si toho váží. Třeba by jen stačilo poslat ji na pár dnů někam do marketu ke kase nebo do továrny k pásu. Hmm...
Hezký zbytek dne a pokud paní Dorazilová "chodí" na tento server, bylo by moc fajn, kdyby reagovala na věci, které se tady o ní píší.
Předchozí