Když jsem měla první dítě kterému je už 14let tak jsem na veřejnosti nekojila a vůbec si to neumim představit.V té době se o kojení moc nemluvilo ani se o tom moc nevědělo a to byla škoda,proto jsem dceru kojila sotva 3měsíce.Ted mám 3měsiční holčičku a kojím stále a všude když má malá hlad a vůbec mi nevadí že se někdo dívá,vždyt spokojené miminko je to nejhezči co může bít.V dnešní uspěchané době je fejn když si maminky s dětmi sednou v parku nebo v cukrarně,tam si pokecají a v připadě hladu přebalí a nakoji.Myslím si že v dnešní době se na to dívá uplně jinak než před těma 14lety a až ted vydím o co jsem se starší dcerou přišla,tak maminky klidně kojte na veřejnosti je nás takových víc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.