| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k anketě manželce

Vám ty časopisy ve stáncích s novinama zřejmě vadí, Ivo, že? Mám za to, že jste měla na mysli časopisy, které mají na obálce nahou ženu. Rodičům malých dětí takové časopisy pochopitelně vadí, protože tito rodiče si nepřejí, aby se jejich děti dívaly na nahé ženy. A nemohou s tím naprosto nic udělat, protože trafikant může takové časopisy zcela volně vystavovat. Už vám to došlo? Ne?
Chápejte, že lidé se na veřejnosti běžně nazí neukazují. Proč? Kromě studu je zde i otázka slušnosti a ohleduplnosti. Člověka může cizí nahota uvést do rozpaků, může mu být nepříjemná. Proto, pokud nejsme na nudipláži, nevystavujeme ostatní lidi pohledům na svoje vnady. Jak už jsem řekla, říká se tomu ohleduplnost. Pro slušně vychovaného člověka je zcela běžné, že když jde mezi lidi, oblékne se. Pokud před vámi muž vytáhne penis a začne močit, budete se samozřejmě cítit pohoršena. A on přitom může zcela rozumně oponovat, že když se mu chce močit přece se nepo... Nevydržel by to domů nebo na veřejné WC? A nevydrží Vaše dítě s kojením, než dojdete domů? Jistě nezemře... Já pohoršení lidí, které Vy neohleduplně nutíte dívat se na Vaše vnady, chápu. Žijeme tu pospolu a měli bychom na sebe vzájemně brát ohledy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky