V Žatci jsem rodila před necelým měsícem. Porod byl vyvolávaný, takže jsem noc předtím strávila na gynekologii. Druhý den ráno mě přemístili na porodní sál, měla jsem k dispozici vanu, míč, žebřiny, pohybovat jsem se mohla dle libosti. Monitorování pouze krátkodobé, sestřička chodila pravidelně poslouchat ozvy miminka, ale nijak mě neomezovala, pokud jsem byla zrovna ve vaně, klidně řekla, že přijde za pár minut. Porod nakonec skončil císařským řezem, takže jsem se na gynekologické oddělení vrátila a pobyla si tam další dva dny a musím vyjádřit svůj dík a obdiv sestřičkám, jak se hezky staraly a byly ochotné a obětavé. Postel mi převlékly klidně i ve 3 ráno, když bylo potřeba. Když přišel manžel na návštěvu, přivezla nám dětská sestřička miminko na pokoj, ať můžeme být všichni spolu. Lékaři s profesionálním a zároveň lidským přístupem, sestřičky úžasné, příjemné prostředí, opravdu není nic, co bych mohla vytknout. Mám již zkušenosti s jinými porodnicemi a tato v mém subjektivním hodnocení vyhrává na celé čáře. Takže žateckou porodnici všem maminkám mohu jen doporučit.
Předchozí