ahojky rada bych se te zeptala, a doufám ze mi odepíses je mi 22let a jdu rodit poprve, mám z toho strasny strach. cekám to v prosinci, a rozhodla jsem se rodit u Milošů. jen jsem se chtela zeptat co si tam mám vzít. abych náhodou nebyla pak překvapená. a chodila jsi na kurzy. já právě nechodím videla jsem různá videa o porodu a strasne se toho bojím kazdej ríká ze to moc bolí a tak můzes me nák podpořit. a tak trosku vysvetlit jak to funguje. byla bych ráda aby jsi me napsala. a chtela jsem se zeptat kdy az to na me prijde jestli mám hned volat doktora nebo pockat. co mi poradís. dekuju za brzkou odpoved Zuzka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.