Holky chci se zeptat na zkušensoti se sušičkou, já jsem si loni koupila pračku se sušičkou, ale skoro jí nepoužívám, jenom když na něco hodně spěchám. Taky se mi nedzá, že by prádlo usušené bylo nezamčkané, spíše naopak, když to pověsím, nemusím to většinou žehlit, usušené v sušičce ale žehlit musím. Můžete mi poradit? Co všechno sušíte v sušiččce, jenom dětské věci nebo i pánská trička atd.? Díky za opdověd
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.