Mostečando, mám tu stejnou zkušenost. Prosila jsem, ať mi něco dají, rodila jsem třetí dítě a byla jsem tam od příjmu dopoledne kolem desáté až do druhého dne 10:15, kdy se dcera narodila. Ráno jsem už viděla všechny svaté po probdělé noci, ale nedali mi nic... Jinak to tam nebylo až tak špatné, myslím konkrétně gyn. por. odd., ale tahle zkušenost mě fakt odradila a řekla jsem si, že tohle už opravdu nechci zažít... Mmch, Dito, já jsem se takhle "vnitřně obohatila", jak Ty píšeš, 3x a děkuji, nechci...je to krásný zážitek porodit dítě, ale nemyslím si, že bych si ho míň zasloužila, kdyby mi tu úlevu od bolestí lékaři a PA dopřáli. Měla jsem dlouhotrvající a komplikované porody (první a třetí), nemám na ně dobré vzpomínky a děti jsou hyperaktivní, syn má LMD. Když jsem otěhotněla po čtvrté (neplánovaně), měla jsem celé těhotenství z porodu šílený strach a tak moc jsem si přála rodit SC...Kvůli dítěti (s perspektivou, že to zase půjde tak pomalu - jsem po dvou operacích děl. čípku, tak se prostě čípek neotvírá, jak by měl) a kvůli sobě (přiznávám, jsem posera).Kupodivu se mi toto přání splnilo, i když jsem to nijak neovlivnila, bolesti jsem si zažila jen pár hodin a protože porod nepostupoval, udělali SC. Zatím jsem se setkala pouze s názorem (u maminek, které vyzkoušely normální porod i SC), že tedy určitě normální porod, ale já říkám, že než to, co jsem si zažila, tak to raději znovu císaře, i když znovu už nikdy nebude. Takže snad mi uvěříš, že to moje vnitřní obohacování bylo teda pěkné peklo...
Předchozí