Dobrý den.Rodila jsem v čáslavské porodnici letos v červnu a nemyslím si že je to tam až tak hrozné jak všichni tady v okolí říkají.Sice mám ošklivé vzponínky díky neschopnosti jedné porodní asistentky,když si naivně myslela,že snad to semnou odrodí sama.6e nebyla přítomný žádný lékař a díky tomuto celonočnímu spestření už snad rodit nikdy nebudu.Ale přesto mám pocit,že to byla pouze náhoda v tu danou dobu a zas tak špatné to tam nebylo,kromě dvou sestřiček na novorozeneckém,které si tam chodili jen pokecat a na maminky kašlali.Ostatní dvě byli super.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.