Ahoj Petro,
jsem přesvědčena o tom, že PA se dá změnit, i když je žádanka poslána. Vřele doporučuji PA Štěpánovou Hanu, nejen, že je to skvělá ženská, velmi příjemná a ochotná, pracuje i v lize správného kojení /nebo jak se to jmenuje/, takže určitě se ti budou její rady hodit, jako se hodily mě.
U prvního dítěte jsem si na doporučení gynekologa vybrala p. Dorazilovou, a vše co se tady o ní píše je naprostá pravda. Za mnou přišla dvakrát, vždy pozdě, zajímalo jí vše, od zařízení bytu až po to, kde uzavřeme životní pojistku malému, aby nám dohodila "manžela pojišťováka".
Díky jejím "radám" jsem si prošla zánětem prsu, ještě, že jsem měla štěstí na ostaní lékaře, jak gynekologa, tak praktickou či dětskou lékařku, kteří mi všichni a rádi poradili a pomohli, protože p.Dorazilová mi nebrala telefon, ani nereagovala na mé vzkazy!
Proto jsem si podruhé vybrala paní Štěpánovou a nelitovala jsem! Pomohla mi s kojením, i když už jsem měla být "zkušená" matka! Díky ní jsem malou kojila osm měsícu, což byl pro mne výkon!
Tak ti přeji hodně zdaru při výměně PA, rychlý porod, krásný zážitek a zdravé miminko!
Pavla
Předchozí