Milé maminky, rodila jsem své první mimi v Náchodě v dubnu a byla jsem úplně vyděšená, co že se bude dít a díky přístupu personálu, zejména porodní asistentky Pavly Chudé (byla úplně super!!!!)byl můj porod tím nejhezčím zážitkem doposud. I když to nemám nejblíž, s druhým mimi pojedu také tam. Byla jsem maximálně spokojená s péčí doktorů a přístupem všech sester, perfektní!!!!Vše naučí, ukážou, poradí a to v kteroukoliv denní i noční dobu, prostě mi tam bylo příjemně, mám opravdu na co vzpomínat:-)Jenom doporučuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.