Dobrý den maminky,přemýšlela jsem nad tou PA pí.Dorazilovou.Nakonec jsem se rozhodla,že si opravdu vyberu jinou.Mám týden před porodem,tak jsem dnes volala pí.Štěpánové Haně,ta je ale už 2 roky v porodnici,tak tuto práci již nedělá a paní Stěpáníková Jitka bohužel letos zemřela.Tak mě pí. Štěpánová doporučila PA Drgovou Zdenu.Mluvila jsem s ní po telefonu a přijde mě jako fajn paní,sympatická.Tak uvidíme po příjezdu z porodnice.Zdravím všechny maminky.Pěkný den.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.