| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a VFN

Vážená paní,

ačkoliv v současné době mě spíše zajímají stránky týkající se výchovy človíčka, než příprava na porod, občas po krásné zkušenosti z Apolináře zavítám i na diskusní stránky k této porodnici, které mně osobně velmi pomohly před porodem - přeci jenom jsem byla o něco klidnější.
Musím říci, že jsem poněkud znechucena z některých názorů a slepého mlácení kolem sebe, jak některé z nás maminek činí.
Já mám zkušenost z porodnice u Apolináře velmi dobrou. Manželky mých dvou spolužáků z gymnázia, které trochu i díky mému vychvalování této porodnice sem šly rodit, mají zkušenosti obdobné - alespoň co se vlastního porodu týkalo. Chápu, že ale všechny maminky určitě nemají tak dobré zkušenosti, třeba vy nebo další maminky mají špatnou zkušenost - natrefily jste na špatného, nebo jen špatně naladěného lékaře, asistentku a to poznamenalo celý porod (k čemuž by samozřejmě v tak jedinečné chvíli jako je porod našeho miminka naprosto nemělo dojít)- poté máte pravdu a vykřičte jí do celého světa jak Vám kde, kdo a jak moc ublížil - já bych to udělala, ale rozhodně nehaňte a nenapadejte ty co sama neznáte (jen podle posledního příspěvku, který si přečtete) a co se snaží pomoci.
Pana doktora Kouckého znám velmi dobře a jak jste si mohla všimnout řádově cca 18 měsíců je to až na občasný výkřik jediný doktor, který nosil svou kůži na trh, který tady maminkám laskavě radil a snažil se postavit se čelem k různým námitkám, nespokojenostem a návrhům maminek a donekonečna vysvětloval co, proč a jak.
Jestli se domníváte, že po neustálém čelení a napadání si šel lízat rány a hraje si na "chudáka"- no milá dámo, ráda bych viděla Vás, jak dlouho byste vše vydržela - radím Vám přečíst si veškeré příspěvky a vyjádření pana doktora za celý rok. Vzneste dotaz ať se ozvou maminky, které rodil upovídaný a příjemný mladý doktor "Koudy" - možná uznáte, že není takový, za jakého ho tady prezentujete. Jen je možná už unavený a možná má pocit, že jeho odpovědi a snaha nám na Inetu, z vlastní dobré vůle, pomoci nikam nevedly.
Velmi mě mrzí, že díky některým nevybíravým, obecným a někdy až jízlyvým příspěvkům jsme vyhnaly skutečně výborného a milého pana doktora, ale jeho postoji se nelze divit. Jen doufám, že se časem zase na stránky Inetu vrátí a nám maminkám poradí.

Eva Střihavková

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.