Nechápu jak můžete něco takového řici. Rodila jsem v Jilemnici a protože měl syn velikou hlavičku a nechtěl jít na svět tak mě museli porodit na poslední chvíli kleštěmi. A jsem jim za to vděčná protože odvedli bezchybnou a profesionální práci. Nikdy nemůžete předem vědět co se bude dít. A na jilemnickou porodnici musím pět jenom samou chválu. A s kojením mi taky poradili. Kluk mi nechtěl jíst protože by jenom spal, a tak jsem s kojením strávila strašně moc času, který se nakonec vyplatil. Kojila jsem plně 6 měsíců a potom ještě do roka věku dítěte. Jenomže maminky se musí především snažit, když chtějí kojit. Kojit většínou mohou všechny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.