Milé maminky!Brandýskou porodnici mohu vřele doporučit.Porodila jsem tam svou dcerku.Byl to první porod a celé těhotenství jsem se bála toho okamžiku, až bude chtít mimko na svět, jak to zvládnu.Ale díky velmi hodným sestřičkám a paní doktorce Ježkové,které tímto moc děkuji,vše proběhlo bez komplikací.I po porodu se o mě a mou dcerušku sttarl velmi dobře vyškolený personál,a hlavně se k nám chovali velice přátelsky jako kdyby jsme patřili k nim do rodiny.Na jakou koukoliv otázku podali ihned podali vysvětlení, ukázali mi jak správně kojit,(a díky jejich přístupu jsem kojila dlouho),jak se o miminko postarat,jak vykoupat no prostě od A až po Z.Návštěvní hodiny se tam moc nedodržují, manžel i celá rodina tam jezdila každý den a v kterou koliv hodinu je po 20.hod.jsme nebyli na pokoji,aby tam ostatní maminky měli klid a mohli se kochat svými potomky. Jen mě trochu mrzlo,že manžel nestihl porod,když jsem přijela do porodnice byla jsem už otevřena, a miminku se nechtělo čekat na tatínka ,tk jsme porodili bez jeho asistence, ale přijel asi 3.min po narození,tak ji hned viděl!!! bohu¨žel i to se stává,že se miminko neptá a na nic nečeká.Ale jinak to bylo super,všude nádherně čisto, vše se lesklo.Přístup opravdu senzační. P.S ještě jsem zapoměla, při těch největších bolestech mi napustili hydromasážní vanu,kde se mi velice ulevilo, a po porodu ještě na sále mi malou dali k prsu a pak semnou ležela v postýlce,nemohla jsem se na ni vynadívat, jak to byl nádherný uzlíček lásky!!! I když mě šili, tak jsm tu bolest nevnímala, byla tu na světě naše KAROLINKA!!!! Přeju všem maminkám,Aby si opravdu vychutnali každou prvni chvilku se svým miminkem, je to zázrak!!!!!!!
Předchozí