Dobrý večer,chci se zeptat.Dcera 5 let už čtyři dny vždycky navečer začne strašně brečet až řvát,že jí bolí a svědí a lehtá a já nevím co všechno ještě v konečníku nebo kolem něj,říká že jsou to až pichlavé bolesti.Bříško ji nebolí.Dala jsem včera Vermox v domění že bude dnes pokoj..je to pár minut co se sklidnila.Za jak dlouho začne působit prášek?Jsem už zoufalá..bojím se aby to nebylo něco vážnějšího.U dr.jsme byli ale nepomohla nám.Pitvala jsem i stolici a v ní jsem nenašla ani stopy po roupu..jen takové jakoby slupky..Prosím moc o radu ..toho který má zkušenost.Díky moc Martina
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.