v Bohunicích jsem rodila 4.10. Byla jsem poslední koho vzali na příjem. I když jsem strašně toužila opět po nadstandardu tak to nevyšlo. rodia jsem v modrém porodním boxu. Ještě že to bylo tak rychlé a ráno jsem mohla jíd ocať. Dali mě na pokoj kde leželi těhotné maminky, nebylo ani volné místo pro mě nika. Musela jsem bez malé čekat až proběhne vizita a dají mě na normální pokoj. Pak mě teprv malou dovezli. Pokoj byl strašný-záchod jsme měli přes chodbu a bylo to nepříjemné v noci vrzat dveřmi, děti byli okamžitě vzhůru. Byla jsem hrozně ráda, že můžu jít domů. Kdyby bylo ještě nějaké příště tak do Bohunic určitě ne-jenom kdyby byl volný nadst.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.