možná by bylo příště lépe ptát se nadiskusy o depresích a ne v reakci na článek k němu se po delší době už málokdo vrací a tvůj dotaz či prosba mohla zaniknout....v každém případě hodně sil imanželcea chlapečkovi když si vzpomenu co vše vydržel se mnou můj manžel je svatej... moc se o tom nepíše nemluví,ale jsouto v člověku obrovské změny a hormony umí jen mě zaráží,že vám třeba policie či sociálka nic neřekla ,nezdůvoidnila píšete,že nevíte co se děje o co jde....no do toho mi nic není tak typěsti držíim
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.