| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice Královské. Vinohrady

Před téměř 6 lety jsem měla velmi rychlý porod ve FNKV. Do brány nemocnice jsem vjížděla s kontrakcemi po 1 minutě,a tak jsem velmi trpěla nekonečným znovuvyplňováním dalších a dalších formulářů.Ale sestřička byla nekompromisní. Pořád jsem něco podpisovala, kdyby to byl rozsudek smrti, tak nevím... Když mi při tom praskla plodová voda, připadala jsem si hrozně.Manžela nechali stát před porodním sálem a nic mu něřekli (jestli má čekat nebo ne), stál tam chudák v náručí s mým oblečením - to asi abych nemohla utéct z porodnice dřív. Šlo všechno hrozně rychle, nestačili mi ani dát klystýr - na co jsem měla mít na předporodním pokoji toaletní papír, jsem se dozvěděla až po porodu od ostatních maminek. Nestačila jsem se ani vykoupat - 1.vyšetření - 7 cm, druhé za 5 minut již 9 cm a pak na sál. V jednu chvíli jeden doktor říkal "tlačte" a druhý "netlačte". A teď si vyberte.Najednou mi sestra lehla na břicho a Štěpán byl na světě. Hodinu potom,co jsme přijeli.Že je to kluk, jsem se ale dozvěděla tak, že dětská lékařka si s ním "povídala" a "přemlouvala" ho, aby začal dýchat. Pak mi ho jen ukázali, "hodil" na mě unavené oko a hned ho odnesli. Prý na kyslík mi pak řekla dětská lékařka. Mohla jsem si ho jen zběžně prohlédnout,že mu nic nechybí. Nejhorší to bylo potom. 3/4 hodiny mě sešívali a další 2 hodiny jsem byla na porodním sále úplně sama a jen jsem pozorovala paprsky slunce,jak se posunují po stropě. Moc hodná byla dětská lékařka, děti vysloveně milovala,odpověděla na jakýkoliv dotaz a většina sestřiček na oddělení šestinedělí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.