Ahoj! Jeste jsem si zpetne uvedomila, ze jsem mozna ne dost jasne vysvetlila, proc bych si pro priste vybrala jeste uplne jinou porodnici nez Apolinare nebo Vinohrady. Proste proto, ze u Apolinare mi nevyhovoval neustaly shon, velke mnozstvi rodicek, stres pri predstave, ze dorazim do porodnice a oni me neprijmou, protoze bude plno (a to se stava....), nekonecne hodiny stravene pri navstevach predporodni poradny...atd. Vinohrady sice splnovaly muj pozadavek klidu a rodinneho prostredi, ale trochu jsem postradala soukromi na porodnim sale a nevyhovovaly mi nektere porodni praktiky. Takze kombinace obou porodnic by byla pro me uplne idealni misto pro porod, ale jsem realista, a proto (jak uz jsem napsala vyse) se spoleham hlavne sama na sebe a neocekavam "zazraky". Uplne na zaver, ruku na srdce, Apolinar ma preplneno zejmena kvuli vyborne reklame nasich "celebrit", ktere zde take rodily. Presto si myslim, ze ani nejlepsi doktor a nejkrasnejsi prostredi za me moje vlastni dite neodrodi. Na tom proste musim "zamakat" hlavne ja sama....Pres vsechny sve zminene vyhrady muzu obe porodnice s klidnym svedomim doporucit...Kazdemu podle sveho gusta. M.
Předchozí