ahoj jsme druhý den doma s porodnice a mužu vřele doporučit narodil se nám 12.10.2007 přišel na svět císařským řezem boužel pro mě už druhým ale vše je v pořádku personál od porodního sálu po dětské sestřičky a i ženské sestry perfektní ,skvělé ochotné nikdy jste je neobtěžovala vždy vám radili pomáhali prostě na urovni tak jak má být a i primář perfektní vše co mi dělali říkali na co to je atd pozbuzovali .manžel byl celou dobu semnou hned mu dali malého a po porodu profes.přístup jak ke mě k matce tak k dítěti perfektně se o vás starají ani z jednou sestrou jsem se nesetkala nepříjemnou opravdu doporučuji porodnici Kadan je to na urovni a uvidíte sami i po psychické stránce se uzdravíte hned vřele doporučuji a děkuji za kompikovaný porod s štastným koncem doporučuji Monika Fialová Bílina.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.