Ahojky holčiny. Sluní, doufám že je vše OK a že se vám to povedlo, moc na tebe myslím. Roni, zatím MS nemám, ale ty příznaky co jsem psala stále přetrvávají. Do toho se mi ještě dneska střašně nafouklo břicho. Může to znamenat pouze dvě věci, buď dostanu MS nebo????? Nějak vím že to bude MS. Hlavně si nejsem jistá kdy si můžu udělat test, tak nějak mám strach si ho udělat, je to horší zklamání než když to přijde samo. Tak doufám že se Slunče povede otěhotnět a nás tři to povzbudí v nadějích.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.