Vlasto, Tarlovovu cystu mne zjistili před měsícem ,potýkám se s bolestma nohou ,otékaj pod kolena.střídá se to z jedné do druhé. Také problém plotýnky. Beru část.důchod.Vše se ctupnuje k horšímu a jde to rychle napiš mi na email. je možné spol založit blog zdarma a pomoc si na vzájem. Mám pouze skušenosti sama ze sebou a s Google. Chci se dostat na operaci do Madarska. Operuje se to tam 98 procent ůspěšnosti.Musíme se spojit a pomoc si vzájemně. Také to tak vidím max na rok a pak jsem v háji.Můj email:dianaC2009@email.cz popř volej ihned na 773981670.Určitě pomůžeme tvému manželovi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.