| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U nás to bylo podobně jako u Marka. Asi ve třetím měsíci mi začalo růst bříško a můj Ben začal být ostýchavý. Ve čtvrtém měsíci jsme spolu byli na ultrazvuku a od té doby jsme se spolu nemilovali. Uvědomila jsem si to až v šestém měsíci. Když jsem to řekla Benovi, zrozpačitěl a řekl, že mu to připadá, jako by to dělal s Kubíčkem. Já jsem takové zábrany neměla a když to řekl, bylo mi to hrozně k smíchu, ale samozřejmě jsem se smát nemohla. Nabídla jsem mu, že mu můžu pomoct jinak, ale nato zčervenal a řekl, že to už vůbec ne.
Zkrátka se sexem byl konec, ale nijak mi to není líto. Stejně by mi dalo hodně práce překonat stud (připadala jsem si jako tučňák) a kromě toho i přes tu sexuální abstinenci jsme na sobě nějak víc lpěli. Ani jednou jsme se nepohádali, víc jsme se líbali, hladili, spali jsme přitisknutí jeden na druhého... Ten sex byl tak nějak stranou.
Jana

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.