Milé dámy, bude to možná vypadat zvláštně,ale chtěla abych vyjádřit aspoň morální podporu, nebo podporu obecně příspěvkům Dr.Kouckého a paní Střihavkové.To, co se občas rozpoutává na těhlech stránkách je jistě pro nás, ve vašich očích "personál" porodnic, významným podnětem,ale někdy máme pocit, že příspěvky se už netýkají péče jako takové, ale spíš už to jsou osobní nebo neosobní útoky pro lékařům, por. asistentkám,sestrám.Chápu,že máte třeba nějaký důvod se zlobit,ale nekokrétní kritikou nic nevyřešíte. Jen odratíte nás lékaře , por.asistenky, sestry od toho,abysme tyhle řádky četli.I když nereagujume, velké množství nás, aspoň občas,tyhle řádky čte.Dr.Koucký je mimo jiné můj dobrý přítel, přestože jsem z "konkurenční" porodnice a věřte, někdy se o ničem jiném než o ostrých výpadech prezentovaných na těchto stránkách nebavíme.To víte, že se snažíme najít nějaké řešení,týká se to desítek mladých lékařů :-),ne nás dvou pouze .Ale výpady podobného ražení jaký předvedla paní Alice,nebo i další příspěvek -" paní "? - Alex ? Opravdu odradíte odborný personál,protože takhle jenom nabydem přesvědčení,že jakékoliv snahy něco změnit jsou marné...:-)).Snad se jedná jen o názory osamocené. Ani já ani další kolegové z obou našich klinik nemají po těhlech zkušenostech příliš zájem reagovat,aniž s tváříme vůči Vám nepřátelsky.... :-) To koneckonců můžete posoudit přímo při naší práci ....:-)Tam ej náš postoj nezměněn a nadále budeme samozřejmě vstřícní a přátelští ke každé ženě :-))!!!!!Hodně štěstí.E.K.
Předchozí