Milá Lenko, četla jsem tvůj příspěvek a v celku jsem nenašla nic proč máš tak negativní názor na Havířovskou porodnici. To, že si měla porod komplikovaný tak za to určitě nemůžou lékaři. Pokud ti nešlo kojení tak věřím, že sestřičky udělaly vše, aby to šlo. Mě kojení taky nešlo a nakonec díky odsávaček a kloboučku a trpělivosti sester jsme se naučily krásně kojit. Sprchy nejsou nic moc, ale rozhodně to není žádná hrůza a jídlo bylo dobré. Takže v podstatě nevidím, žádné selhání personálu jen stěžování rozmazlené holčičky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.