1.dceru jsem rodila na BULOVCE v poradne jsem travila vetsinou od 8.h do 11.30h. jako prvorodička jsem nic nevedela a nechat me 20 hod. v bolestech taky nemuseli a porad na me rvali at nehystercim kdyz jsem jim uz durazne rekla ze asi rodim ze po klistyru se mi na velkou nemuze chtit a ten tlak je na pos.... tak mi rekli co o tom muzu vedet nestacili mi ani prikurtovat pravou nohu a holcicka byla na svete ale po 20.hodinach pak mi porodni asistentka rekla ,, TROCHU VDEKU " nevim za co sem ji tenkrat vlastne dekovala. 5let po porodu predemnou nekdo vyslovil POROD a ja zvracela ale doslova!!!! Ted cekame 2.miminko nastevuji Vinohradskou ginekologii a muzu vsem doporucit doktori se vam venuji a sestricky vam odpovi na kazdou otazku.Mam rodit kazdym dnem a tak se vam vsem jeste ozvu jak to probihalo na porodnim sale. Preju vam i vasim miminkam hodne zdravi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.