taťáno,já v Bohunicích rodila dvakrát 9/03 a 7/06 a pokaždé maximální spokojenost. U porodu moc příjemné porodní asistentky i doktorky, v poradně jsem byla s péčí taky spokojená,jen ty čekací doby to je dost hrůza,na druhou stranu,vždy to bylo kvůli tomu,že lékaři museli spěchat k nějakému komplikovanému porodu,takže se to dá pochopit.Prostředí na porodních boxech super(a to jsme neměli nadstandard),epidurál jsem teda neměla,ale co jsem zahlédla v jiných příspěvcích,tak k problému může dojít všude a na šestinedělí jsem byla taky spokojená,obě dcerky skončily pod lampou kvůli silné žloutence,takže jsem za nima docházela na novorozenecké a tam byly vůbec zlaté sestřičky,hormony přecitlivělá se mi tlačily slzy do očí,když jsem při kojení viděla jak hezky se k mimčům chovají a nemyslím si,že to bylo jen mnou,občas v jiné části oddělení)je to tam prosklené)obzvlášť v noci vůbec nevěděly,že je sleduju.
A na nějakou sestru co se blbě vyspala a nebude zrovna samý úsměv můžeš taky narazit všude to ti nikdo nezaručí,ale fakt bych ti Bohunice doporučila.
Předchozí