Dobrý den, chtěla bych tímto poděkovat veškerému personálu GPO a novorozeneckého oddělení v Turnově. Všichni byli naprosto úžasní a s každým problémem, který se vyskytl, mi ochotně pomohli. Zejména bych chtěla poděkovat MUDr. Talovi a MUDr. Juraškovi, kteří byli u mého porodu, a jejichž zásluhou mám krásnou zdravou holčičku.
Turnovská porodnice je porodnicí, kam se maminka může s důvěrou obrátit. Píši to na základě možnosti srovnání, protože jsem původně díky svému rizikovému těhotenství navštěvovala poradnu v porodnici v Mladé Boleslavi. Věřte mi, že se to nedá srovnávat. A raději jsem zvolila přechod do porodnice v Turnově i přesto, že je třikrát vzdálenější. Největší rozdíl mezi Boleslaví a Turnovem vidím v tom, že v Turnově se zajímají o to, aby se narodilo zdravé donošené miminko. V Boleslavi se zajímají jen o to, aby se porodilo po 33 tt. Díky péči pana primáře Mikla a poté pana doktora Taly jsem nakonec svou holčičku donosila až do 39 tt, přestože jsem měla riziko, že nedosáhnu 36 tt. Možná k tomu přispěl i přístup personálu porodnice, díky kterému jsem měla pocit, že jsem v těch nejlepších rukou.
Proto všem ještě jednou děkuji a porodnici v Turnově můžu s čistým svědomím vřele doporučit.
Předchozí