Holky, poradte mi prosim. Za chvili mne ceka porod a jsem rozhodnuta pro vrchlabskou nemocnici. Jsem z mesta vzdaleneho asi 150 km. Zajimalo by mne, zda mne k porodu prijmou, i kdyz jsem velkou cast tehotenstvi byla doma na neschopence - ne na rizikovem tehotenstvi. Potize jsem zadne vetsi nemela, spis to nebylo dobre v praci a tak mi doktorka nabidla tuhle moznost. Ale cetla jsem, ze do Vrchlabi prijimaji jen nekomplikovana a absolutne bezproblemova tehotenstvi. Zadne velke problemy nemam, ale o te neschopence se dozvedet mohou. Co vy na to? Je moje starost opravnena?Diky moc za radu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.