Hezký den, rodila jsem před 6 týdny v porodnici v Nymburce a musím jen chválit. Sice jsem po 14 hodinách nakonec rodila císařským řezem, ale MUDr. Toman byl skvělý, za asistence MUDr. Dyňkové, také moc šikovné. Jsou tu moc ochotné sestřičky - porodní asistentky - , zvláště Šárka a Jana /příjmení si bohužel nepamatuji :o(/. Dětské sestry sice moc neporadí jak na kojení a ostatní věci spojené s miminkem, ale malá naštěstí pěkně papala, tak jsem to neřešila. Příští porod bych určitě řešila zase tady. Ještě jednou díky personálu za to, že máme zdravou holčičku a všem nastávajícím maminkám přeji dobrý porod a zdravá miminka! Na všechnu bolest spojenou s porodem stejně hned zapomenete, když vám dají vašeho drobečka do náručí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.