Přidat odpověď
Ahoj, tak nedá mi, než napsat pár řádek. Jsem šťastně zamilován, mám skvělou krásnou a úžasnou partnerku. Rozumíme si báječně ve všem. I v milování. Úmyslně pravím "milování", protože si myslím, že tohle vystihuje to pravé, co prožíváme. A tak jsem si i uvědomil, že tohle všechno, včetně milování a toho, zda má nejmilejší prožije svůj vrchol, je možné pouze pokud je mezi lidmi upřímná láska, takové to opravdové teplo od srdce, asi každý ví, co myslím. Milujeme se dlouho a krásně a jsem opravdu šťastný, když si má nejmilejší prožije všechno až do konce, se vším všudy. Myslím, že orgasmus je střípek z celé mozaiky vztahu, nebo snad lépe řečeno, že stojí na všech ostatních maličkostech a pozornostech, které si přes den vzájemně projevujeme, na ohleduplnosti a hlavně na vzájemné úctě a lásce. A proto si myslím, že my nemáme mezi sebou "sex", ale milování, krásné a něžné a dlouhé a kouzelné. A taky si myslím, že natrénovat se dá leccos, prožít tělesně také, ale když tomu chybí srdce nejmilejšího člověka, které letí vstříc, pokud mezi ženou a mužem není krásná a pohádková láska, tak je to snad jen slabý odvar. No a to je vše. Přeji krásný den :o)
Předchozí