Milá Katko!
Absolutně nechápu, proč ze všech maminek, které se kurzy předporodní přípravy u pí Dorazilové líbí, děláte naivní provorodičky.
Představte si, že já jsem zažila porod jako vystřižený z vyprávění pí Dorazilové, krásně jsme si ho s přítelem užili a jsem ráda za celý její kurz, protože mi mnohé dal a protože zahrnuje nejen přípravu a vyprávění k porodu (jako mnohé kurzy), ale i péči o dítě.
Představte si, že moje dcera se mohla v porodnici zbláznit z koupání ve vaničce a doma v kyblíku byla naprosto klidná.
Představte si, kojící polštář a polštář s kuličkami, kde může miminko ležet, využíváme dodnes k plné spokojenosti.
Představte si, že dcera neměla ani jednu alergickou reakci na kosmetiku, kterou jsem u pí Dorazilové koupila a díky jednomu šampónu, který nám doporučila, jsme se zbavili seboroické dermatitidy na hlavičce a vyhly jsme se tak kortikoidům nebo nepříjemnému vracení se této nemoci.
A takových "představte si" by mohlo být víc.
Jsem zvědavá, za co označíte mě - spokojenou maminku, která si o kurzech pí Dorazilové nemyslí, že by to bylo vymývání mozků a je s jejími službami naprosto spokojená. Jste totiž hodně zaujatá a jak vidno, nedokážete přijmout názor někoho spokojeného a hned ho osočujete.
K tomu, PROČ SEM NENAPÍŠÍ SPOKOJENÉ MAMINKY: To Vám řeknu naprosto přesně... Dlouho sleduji tuto diskuzi a opravdu se mi nechtělo sem svůj spokojený názor psát, protože jakmile to tu někdo zkusil, hned jste ho společně s dalšími nespokojenými maminkami setřela, jestli je vážně tak naivní... Nechci si otravovat život s povahami typu té Vaší, NEMÁM ZAPOTŘEBÍ SE NECHAT URÁŽET - a právě proto sem nenapíší ani další spokojené maminky, jsem o to přesvědčená.
Já jsem nakonec našla tu odvahu vstoupit mezi piraně, ale to jen proto, že je pěkně hnusné, že pí Dorazilovou tak špiníte a je mi jasné, jaký obrázek si z vaší diskuze o jejích kurzech udělají maminky, které hledají vhodný kurz... Já ji můžu jen doporučit!
Tak se mějte, Katko a vy ostatní nespokojené maminky, krásně a přeji vám, ať kurz u někoho jiného, který navštívíte, bude dle vašich představ!
Předchozí