Přeju všem rozumným maminkám fajn pondělní večer...
Není mi dost dobře jasné, kam tím napadáním mé osoby jistá maminka v této diskuzi míří, ale já nikoho neosočuji, nemyslím si, že by některé prvorodičky byly naivní a s tím otravováním Vaší osoby povahou jako je ta má, jste šlápla kapku vedle. Jste to Vy, kdo napadá maminky, které mají s Radmilou Dorazilovou nějakou zkušenost.
Tato diskuze, ostatně jako kterákoliv jiná, je zde proto, aby do ní maminky přispívaly svými názory, ať už takovými nebo makovými. Nikdo zde nikoho neosočuje ani nic podobného. To jen maminky, které to nemají v hlavě tak docela srovnané, píšou ostatním ženám s dětmi, že jsou blbky a podobně. Což mi přijde na výsost ubohé, stejně jako Vaše osočování mne.
Mohu si psát, co chci a kam chci a to, že by se paní Dorazilová nad sebou měla zamyslet, je můj názor. Neboť její přístup k ženám, ať už těhotným nebo maminkám po porodu, je velmi neprofesionální a nadmíru zarážející. A je mi úplně jedno, že se Vám můj názor nezamlouvá.
Přeju všem rozumným maminkám pohodový zbytek večera a jejich miminkům moře zdravíčka a schopnou porodní asistentku.
Předchozí