"Milá dámo" E.K., co se me tyce, neurazela jsem pana doktora Kouckého, protoze ho neznám. (Neznám ani vás, ani ostatní anonymní lékare, kterí zde zabloudí, aby poradili, pomohli). Je mi opravdu líto, pokud urazen prestane odpovídat na dotazy tech, které si prejí jeho rady. Prosím, vymluvte mu to. Myslela jsem, ze mohu svobodne vyjádrit svuj, byt trochu emotivne zbarveny, názor, podlozeny zkusenostmi. Nemám potrebu "bít kolem sebe", ani "vykricet, co zlého me potkalo". A ted si, prosím, prectete znovu muj (a nejen ten) príspevek, pokud opravdu sledujete diskusi s cílem najít "kde by se co dalo jeste vylepsit". Je v nem strucne toto: Myslím si, ze právo na nahlédnutí do své zdravotní dokumentace by mel pacient mít, zvláste, pokud si toho zádá. Vím, ze v CR pacient toto právo nemá, pouze má právo na "primerenou informaci"(???)... Muzete si alespon v duchu odpovedet na otázku "Pokud lékar pacientovi vyhoví, je to trestné?" Neodpovídejte prosím me, protoze se tímto s vámi loucím, a prestoze "ke kazdé zene budete nadále pristupovat prívetive" doufám, ze vasí péce nebudu nucena vyuzít. Preju nám vsem co nejvíce zdraví, stestí a spokojenosti... Alice
Předchozí