| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Těhotenské testy - aneb jak to všechno začíná

Ahoj holky,
s manželem se již rok snažíme o miminko a stále se nám nevede a nevede... Ve 32 dnu cyklu jsem si dělala těhotenský test,a výsledek?Jedna čárka jasně fialová,druhá slabě růžová.A tak jsem koupila druhý,kde se ukázala pouze jedna čárka.Řekla jsem si,že je to jedna-jedna a do třetice všeho dobrého si udělala další test-vyšel stejně jako ten první...Chvílema pociťuji i tupou bolest a napětí prsou a obdobné bolesti v podbřišku... I když z vlastní zkušenosti mohu napsat,že když si člověk moc přeje být těhotný,stačí malé zpoždění menstruace a už má vsugerované takové ty ranní nevolnosti,únavu a pak,když se menstruace dostaví,cítí zklamání... Jsou to nervy,ale nedá se nic dělat-jen vydržet a nevzdávat se... Držím všem čekatelkám pěstičky,ať nám to vyjde... Vždyť v dnešní hektické době je každé zdravé miminko skoro zázrak...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky