Ahojda holky,už dobu pročítám všechny příspěvky, a jakobych četla své myšlenky a pocity. Při prvním těhotenství bylo vše jasné hned dva pozitivní testy po tydnu potvrzené těhotenství,pak 9 měsíců nedočkavost a těď už dvouletá princezna. Dnes jsem však jako většina z vás na rozpacích. V koncem ledna jsem vzala poslední antikoncepci. 5. března jsem začla slabě krvácet a po dvou dnech už nic. Jelikož mám vždy pravidelnou a normální menstruaci nedalo mi to a první TT jsem si udělala 10. března - druhý proužek skoro neviditelný, ale byl.Byla jsem štastná. Následovaly další tři TT se stejným výsledkem. Nyní jsem na rozpacích, myslím, že by měly být proužky čím dál znatelnější. Další test už nemám odvahu udělat. Tak počkám jestli se nedostaví další menstruace. Doufám,že se budu moct těšit na druhé mimčo. Jinak všem co už mají těhotensví 100% potvrzené gratuluji. A všem co ještě čekají - hodně štěstí, pevné nervy a brzo narůstající bříško.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.