Rodila jsem poprve a vybrala jsem Usti. Je to moc hezka porodnice.I kdyz jsem se na porodni sal nedostala,sla jsem na cisare,pokoje jsem videla a jsou moc pekne vybavene. Doktory si chvalim. Mela jsem problemy s kojenim a nepodarilo se mi to, 2 mes. jsem odsrikavala. Sestricky mi pomahaly, ale nekdy jsem si pripadala, ze je otravuju. A nakonec jsem az doma zjisila, ze jsou daleko lepsi polohy na kojeni po cisari, ale tam me nic nerekly. Na pooperacnim pokoji byla jedna velice neprijemna sestra. Az pujdu rodit znovu, tak opravdu nevim jestli to bude zrovna Usti. Radeji zvolim prijemnejsi personal nez prvotridni vybaveni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.