Souhlasím s mnohými rodičkami,že Karlovarská nemocnice Ne-e.Já jsem bohužel rodila ve Varech,a při mé smůle jsem chytla na porodním sále nevrlé sestry,bohužel nevím jak se jmenovaly...Bylo 20.00,když jsme dorazili do porodnice,přijetí bylo katastrofální,sestry se mi vysmály s otázkou:"co tady chcete"????Posléze mě odvedli na ošetřovnu,kde mě prohlédl doktor a konstatoval,že budu rodit.Sestry mě odvedli do sprchy,aby se kontrakce urychlily.Nechali mě tam samotnou a za zavřenými dveřmi se mi posmívali.Poté nasledoval porod a sestry se mi pořád smáli.Tohleto nepochopim jak se může někdo smát!!?A nepřeju to žádné z vás...Nakonec to vyvrcholilo tím,že sestřička mé miminko chytla jen,tak tak a škrábla ho na víčku.Mrzí mě,že mi po porodu neukázali můj poklad,odnesli ho,a až po půl hodině mi ho dětská sestra přivezla ukázat...Mít eště jedno miminko,tak Karlovarské nemocnici se vyhnu velkým obloukem,mám na tutu nemocnici špatné vzpomínky...Nejste dostatečně informováni,a ochota sester je na bodu mrazu!!!
Předchozí