| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Krajská nemocnice T. Bati, a. s., Zlín

Přeju všem rozumným maminkám, i těm, které nesouhlasí s mým názorem na Radmilu Dorazilovou, pěkný čas krátce po půlnoci...

""Milá"" pozorovatelko, moje miminko už spokojeně spinká v postýlce, takže mám chvíli sednout k počítači a psát. Je to vskutku ubohá poznámka napsat, že porodní asistentka, která propaguje výrobky firmy Weleda, je jistě zkušená. To jste nemyslela vážně, že ne...

""Milá"" Katko Šimonová, Vaše příspěvky jsou opravdu velmi trapné. To, z čeho obviňujete mě a jiné maminky, kterým ""nesedla"" Radmila Dorazilová a že děláte úplně to samé, Vám zřejmě uniklo. Osočujete mne, že nechci přijmout názory jiných. Tohle je ale diskuze... Já píšu, že s Radmilou nemám dobré zkušenosti a Vy na ni pějete chvalozpěvy. V pořádku, já to beru, je to přece Váš názor a já ho respektuji. Tak mi není dost jasné proč mne urážíte.

Některá z Vás - jak se rády pojmenováváte ""spokojených"" napsala, že se v této diskuzi cítí jako mezi piraněmi. A přesně stejný pocit teď mají z Vašich příspěvků maminky ""nespokojené"" - což není tak docela správný výraz, neboť tyto maminky by spokojené byly, kdyby se jim dostávalo řádné péče od porodní asistentky. Útočíte a osočujete všechny, které napíšou, že s Radmilou nesouhlasí. Když si hrajete na tak velmi morální a mně to vyčítáte, proč to stejné děláte také. Ach, já zapomněla, Vy jste se přece podepsala celým jménem a jen Vy přece můžete mít pravdu. Že by Vás paní Dorazilová ""nakazila"" svým asertivním vystupováním...

A k tomu, co se zde píše o věcech, které Radmila řekla... Nic není vytrženo z kontextu. Všechno, co jsem napsala, bylo tak, jak to Radmila řekla - bez jakýchkoliv dalších dovětků, jež by z té které věty udělaly jinou s naprosto odlišným významem. A napsala jste, že věty pronášené Radmilou, které zde píšu, ona opravdu řekla. Takže, ať si už maminky samy srovnají v hlavě, jestli se chtějí od paní Dorazilové nechat urážet větami typu - ""maminky, vy jste strašně shnilé""...

Opravdu mne velmi těší, že máte s Radmilou jen dobré zkušenosti, ale posuďte sama... Když 17-letá maminka napíše, že u ní Radmila po porodu byla pouze jednou a pak se vymluvila na dovolenou. To se přece nedělá... Nebo šlapat někomu v zablácených botech po koberci v obýváku... Nebo přebalovat miminko z plenek pampers do huggies se slovy, cožpak jsi zapomněla, že jsem vám v kurzu radila tyhle... Nevím, Katko Šimonová, pozorovatelko a další ""spokojené"", jak by se Vám líbilo tohle u Vás doma.

Takže příště se, prosím - Vy ""spokojené"" zamyslete, předtím než něco napíšete... Protože je opravdu k smíchu, jak zde vyčítáte druhým jejich psaní v této diskuze a děláte úplně to stejné.

Ještě včera večer jsem si říkala a ostatně jsem to sem také napsala, že už se na to ""vykašlu"" a nebudu psát nic. Ale když tak vidím, jaká tady vládne nespravedlnost, jak ""spokojené"" maminky útočí na všechny ostatní a osočují je, že nechtějí přijmout názor těch druhých, řekla jsem si... Tohle tedy ne. Budu dál psát pravdu o tom, jak to chodí v předporodních kurzech Radmily Dorazilové. Nemám v sobě nenávist, zlobu, pesimismus ani cokoliv podobného. Jen... Nesmírně si vážím a cením všech maminek, které dokáží zvládnout těch mnohdy velmi strastiplných 9 měsíců očekávání, následně porod a pak všechen ten příjemný a zároveň nesmírně těžký ""mumraj"", který přichází po narození miminka. A myslím, že porodní asistentka - ta ""dobrá"", by to měla cítit stejně. A rozhodně si nemyslím, že tohle by byl případ Radmily Dorazilové. Nic víc, nic míň...

Přeju všem rozumným maminkám klidnou noc s jejich malými ""poklady"", fajn neděli a nebojte se napsat svůj názor. Od toho přece diskuze jsou...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.