| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Krajská nemocnice T. Bati, a. s., Zlín

Katko, opravdu nechápu Vaši osobu. Pokud vím, tak Kačka tady napsala, že se jí nelíbí, že Radmilu osočujete a spokojené maminky jsou podle vás padlé na hlavu (jinými slovy). Jestli jste si nevšimla, tak nereaguje (stejně jako já) na nespokojené maminky, které zde napsaly zkušenost typu zablácené boty apod., protože ty zde napsaly svůj názor a tím to zhaslo. Tyto maminky totiž narozdíl od Vás nedělají z těch s dobrými zkušenostmi totální blbce, jak to z Vašich příspěvků vyznívá: "To snad nemyslíte vážně, že?". To od Vás mluví za vše.

Dále nechápu, proč na sebe vztahujete Kaččin komentář na Petru!? Nějak nechápu proč!?

A Kačka napsala, že Radmila určité věci zde zmíněné říká, ale určitě nemyslela, že maminky jsou shnilé, protože toto jsem třeba já od ní neslyšela. Děláte z Radmily vulgární osobu, ale já jsem ji takto vulgárně mluvit nikdy neslyšela. :-O

Ale já se s Vámi nechci hádat, kdo má pravdu, pochopte to už (myslím, že ani Kačka se nechce hádat)!!! Já jsem zde jen vyjádřila svůj názor a štve mě, že jste rozebrala dokonce tak nesmyslné věci, jako je má přezdívka, což jsem (také) nepochopila. Prostě vůbec nechápu, co zde pořád řešíte. Myslím si, že toto je dikuze především o zkušenostech s Radmilou Dorazilovou a ne o přezdívkách či jiných věcech.

Ještě jednou říkám a stojím si pevně za svým názorem: PA Radmila Dorazilová je podle mě OSOBA S CELOU ŘADOU PRAKTICKÝCH ZKUŠENOSTÍ, KTERÁ MÁ NA SVÉM MÍSTĚ CO DĚLAT, takže je moc fajn, že vede kurzy předporodní přípravy, baby masáže a cvičení s dětmi! Nikde jsem nezažila takovou pohodu a příjemnou atmosféru.

Nechápu, jak její kurzy někdo může nazvat setkáním sekty, nebo jak někdo může říct, že mluví na svých kurzech vulgárně a tak se i chová.

Za tím si stojím, protože jsem s ní toho absolvovala hodně, včetně poporodní péče! To je moje zkušenost a hotovo.

Jsem moc ráda, že ozvaly další maminky se svými zkušenostmi!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.